O NAMA

Kompanija AB Concept je lider na tržištu inovativnih rešenja u domenu podnih i zidnih obloga za stambene i poslovne prostore. 

AB Concept je porodična kompanija koja posluje na tržištu u oblasti građevine više od četvrt veka.

Od male preduzetničke radnje koja se devedesetih godina prošlog veka bavila izradom cementne košuljice,  vremenom smo postali velika i renomirana gradjevinska kompanija. Kroz vreme smo rasli: menjali ime, oblike organizacije i proširivali oblast poslovanja.

Danas je AB Concept, kako mu samo ime kaže, sveobuhvatan koncept proizvoda i usluga u oblasti gradjevinarstva, arhitekture i dizajna enterijera koji su kreirani sa ciljem da zadovolje sve estetske i funkcionalne zahteve klijenata prilikom opremanja poslovnih i privatnih objekata.

Sa vizijom stvaranja inovativnih i dugotrajnih površina, pre deset godina prvi smo na tržištu Srbije i regiona predstavili pod na bazi mikrocementa, fabričko rešenje italijanske firme koja nas je sertifikovala kao izvođače i distributere.

Kroz stalna ulaganja u istraživanje i razvoj, uspeli smo da unapredimo naše proizvode i tehnike. Tokom godina smo se obučavali u Evropi i Americi, sticali bogato iskustvo, usavršavali sistem ugradnje mikrocementnih podova, učili na nekoliko Akademija, stekli više sertifikata… Danas smo ponosni na činjenicu da smo postali sinonim za vrhunski kvalitet u ugradnji mikrocementa.